Roma Salih Uçan hakkında kararını sezon sonu verecek

/ Kaynak: AA
Roma Salih Uçan hakkında kararını sezon sonu verecek

SPOR Haberleri  / AA

Mauro Baldissoni, Salih Uçan hakkında yaptığı açıklamada, genç oyuncunun bonservisi konusundaki kararın sezon sonunda verileceğini duyurdu.

Roma'nın genel direktörü Mauro Baldissoni, sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Türk oyuncu Salih Uçan'ı bonservisiyle birlikte transfer edip etmeyeceklerine, sezon sonunda karar vereceklerini söyledi. Başkent temsilcisinin genç idarecisi Baldissoni, Yabancı Gazeteciler Derneği'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Geçen sezon Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladığı Salih Uçan hakkındaki düşüncelerini aktaran Baldissoni, satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacaklarıyla ilgili, "Salih Uçan, genç ve yetenekli bir oyuncu. Bunu ben de teyit edebilirim. Roma'da devam edip etmeyeceği sezon sonu değerlendirilecek bir konu" diye konuştu. İtalyan basınında yer alan Roma yönetiminin Salih'i bonservisiyle transfer etme kararı aldığına dair haberlerin hatırlatılması üzerine Mauro Baldissoni, "Bu haberleri doğrulayamam. Satın alma opsiyonumuz var ama bunu değerlendirmek için vaktimiz de var" ifadeleirni kullandı..
Baldissoni, şampiyonluk şanslarını değerlendirerek, İtalya'da her takımla rekabet edebilecek, başa oynayabilecek bir takım kurduklarını ancak, Avrupa'da bir başarı için zaman gerektiğini söyledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...