Potanın kapanış maçı: Galatasaray-Anadolu Efes

/ Kaynak: İHA
Potanın kapanış maçı: Galatasaray-Anadolu Efes

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Ligi'nin ikinci haftasının kapanış mücadelesinde yarın sahasında Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin ikinci hafta mücadelesinde sarı-kırmızılı takım, yarın Anadolu Efes ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.00'da başlayacak. Sezona Trabzonspor Medical Park karşısında 22 sayılık farkla aldığı galibiyetle başlayan Galatasaray, Anadolu Efes mücadelesinde de sahadan galibiyet ile ayrılarak seri yakalamak istiyor.
 
EFES LİGDEKİ İLK MAÇINA ÇIKIYOR
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Anadolu Efes, Euroleague'de ise Limoges deplasmanında 77-89'luk skorla net bir galibiyet almıştı. Bu galibiyetlerle moral depolayan Efes, ligde çıkacağı ilk maçında da galibiyete ulaşmak istiyor.
Ligin ilk haftasında oynanması gereken Anadolu Efes - Konyaspor mücadelesi Ankara'da yaşanan elim olay sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
 
ANADOLU EFES ASLAN'A KARŞI ÜSTÜN
Anadolu Efes ile Galatasaray arasında bugüne kadar oynanan 98 karşılaşmada konuk ekip Efes, 72 galibiyet elde ederken, Galatasaray ise 26 karşılaşmada gülen taraf oldu. İki ekip arasında Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanan 89 karşılaşmanın 64'ü Anadolu Efes, 25'i ise Galatasaray lehine sona erdi. Türkiye Kupası'nda oynanan 8 karşılaşmanın 7'sini kazanan Efes, 1985-86 sezonunda Galatasaray ile oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında sahadan 101-100 galibiyet ile ayrılan taraf olmuştu.
Anadolu Efes, Galatasaray ile 2015-2016 sezonu başında Tübad Turnuvası'nda karşılaşmış ve sahadan 86-78 galibiyet ile ayrılmıştı.
 
TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ
Sarı-kırmızılıların, bu sezon ligde oynayacağı ilk iç saha karşılaşmasına taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor. 14 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da satışa sunulan biletlerin büyük bir bölümünün satıldığı öğrenilirken, açıklanan bilet fiyatları ise şu şekilde:
Tribünler : 15 TL Tam, 10 TL Öğrenci
Saha İçi Pota Arkası : 50 TL
Saha İçi Yanlar : 70 TL

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...