Almeida: "Galatasaray'ı yenersek rekor kıracağız"

Almeida: "Galatasaray'ı yenersek rekor kıracağız"

SPOR Haberleri

Andre Almeida Atletico Madrid ve Astana'yı yendiklerine dikkat çekerek, Galatasaray maçının kulüp tarihi açısından bir önemi olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın yarın evinde ağırlayacağı Benfica'nın önde gelen oyuncularından Andre Almeida, sarı-kırmızılı ekip karşısında hedeflerinin kulüp tarihinin en iyi Şampiyonlar Ligi başlangıcını yapmak olduğunu söyledi. Teknik direktör Rui Vitoria da maçla ilgili konuştu.  
 
Benfica'nın savunma oyuncusu Andre Almeida, "Şu an yalnızca Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçına odaklandık. Takım olarak bu maça iyi hazırlandık. Eğer bu maçı da kazanırsak Şampiyonlar Ligi gruplarına 3'e 3 yaparak başlayacağız ve bir rekor kıracağız. Sahaya kazanmak için çıkacak ve üç puan için herşeyi yapacağız" dedi.
 
Vitoria: Kontratak oynayacağız
Teknik direktör Rui Vitora da oyuncularından Sporting Lizbon ile hafta sonnuda yapacakları derbi maçı unutup sadece bu maça konsantre olmalarını istediğini belirterek, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Galatasaray zorlu bir ekip ve özellikle ofansif olarak çok güçlüler. Ancak kazanmak için şansımız var. Bu tip maçlarda rakibin iyi yanlarını bilip, kontratak bir futbol benimsemelisiniz. Sadece bu maça odaklanmalıyız. Aksini düşünen Benfica futbolcusu olamaz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...