Hurma: Her şey güzel olacak

Hurma: Her şey güzel olacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor sportif direktörü, tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan kulübün zorlukları aşacağını belirterek taraftarlardan destek istedi

Son dört maçında da puan alamayan ve sezon başından bu yana krizlerle boğuşan Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma zor günleri aşacaklarına inandığını söyledi.  Bu hafta deplasmanda oynayacakları Medicana Sivasspor'u yenerek kötü günleri geride bırakmayı amaçladıklarını belirten Hurma, her takımın böyle kötü dönemleri olabileceğini belirtirken, "Eleştiriler, tabii ki olacak. Ama bu eleştirilerin altından kalkmamız gerekiyor. Kaliteli oyunculardan kurulu kaliteli bir takımımız var. Milan'da, Chelsea'de, Lazio'da, Sevilla'da oynamış tecrübeli oyuncularımız bulunuyor. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımız kaliteli. Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var" dedi.
Sivas dönüm noktası
Sivasspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istediklerini ve bu maçta gelecek 3 puanla birlikte takımdaki havanın değişeceğini ifade eden tecrübeli futbol adamı, "Takım olarak bir galibiyete ve morale ihtiyaç duyuyoruz. Şu anda tek düşüncemiz Medicana Sivasspor maçı ve bu maçı kazandığımız takdirde bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz" sözlerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...