Joachim Löw, Beşiktaşlı Gomez'i milli takıma alabileceğinin sinyalini verdi

Joachim Löw, Beşiktaşlı Gomez'i milli takıma alabileceğinin sinyalini verdi

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Mario Gomez'den yeni dönemde yararlanabileceğinin sinyalini veren Joachim Löw, son dönemde oyuncuyu neden kadroda düşünmediğini de açıkladı.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Mario Gomez'i tekrar Alman Milli Takımı'na alabileceğinin sinyalini verdi. Alman basınına bir röportaj veren deneyimli teknik adam, Türkiye'de bu sezon forma giydiği 11 maçta 7 gol kaydeden 30 yaşındaki futbolcunun performansını yakından takip ettiğini dile getirdi. 
 
Alman basınına verdiği röportajda, takımdaki santrfor eksikliğine değinen Löw, Robert Lewandowski tipindeki bir oyuncuya sahip olmamalarının bir handikap olduğunu söyledikten sonra Beşiktaşlı yıldızdan bahsederek şunları söyledi: "Mario Gomez kendine güveni yerinde olduğu zamanlarda, yaptığı iyi koşular ve son vuruşlardaki becerisiyle sahada önemli işler yapabilen bir oyuncu. Bu özellikleriyle hala milli takımda iş yapabilecek durumda". 
 
Gomez tipi santrfor eksikliğini, takımın oyun yapısını değiştirerek ve farklı bir taktikle sahaya çıkarak giderdiklerinin de altını çizen Löw, "Diğer yandan bakacak olursanız Götze tipi oyuncularla dünya şampiyonu olduk. Bu yüzden ben de ofanstaki oyuncularımı yeterli buldum" diye konuştu.   
 
Klose'den Gomez mesajı 
 
Öte yandan 30 yaşındaki golcünün eski takım arkadaşı Miroslav Klose, Mario Gomez'in performansını yakından takip ettiğini belirtti. Almanya Milli Takımı'ndaki forvet arayışlarına değinen yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta formunu bulan oyuncunun tekrar Panzerler'in kadrosuna dahil edilmesi gerektiğini ifade etti. 
Almanya'nın kendisinin halefini bulmakta zonlandığına dikkat çeken Klose, "Milli takımı bırakma kararım konusunda şunu söyleyebilirim. Beni tanıyanlar bilir... Bir karar aldığımda artık bunu değiştirmem. Bence Mario Gomez bu görevi üstlenebilir. Çünkü çok iyi bir forvet. Yeter ki fizik durumu iyi olsun" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...