Hamzaoğlu'ndan 'titreme' cevabı

Hamzaoğlu'ndan 'titreme' cevabı

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Ayaklarınız titredi mi?" sorusuna, "Hiç öyle bir tablo olmadı. Oyuncularım öyle bir şey yaşamadı." dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu beraberliğe sevinmediklerini söylerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına da yanıt verdi. 
 Maç öncesi 1 puan deseler kesinlikle kabul etmezdim. Beraberlik için oynamıyoruz da. İstediğimiz oyunu sergileyememek üzdü beni. 
 Hücumcu bir sol bek olması nedeniyle Olcan'ı soktum. Yoksa Semih'i sokup, Hakan'ı kaydıracaktım. Golünü de attı, demek ki iyi yapmışız. 
 (Yıldırım'ın dediği gibi ayaklar titredi mi?) Hiç öyle bir tablo olmadı. Oyuncularımda böyle bir şey yoktu. F.Bahçe'nin sahasında bizle oynaması ayrı bir motivasyon. Baskılı başladılar. Gol de yedik. 2. yarı beraberliği bulduk ama yetmedi. 
 (16 yıldır Kadıköy'de kazanamama konusu) Bundan daha önemli şeyler var. Bunu da yenmek istiyoruz. Bugün aslında bunu değiştirebilirdik ama başaramadık, bundan dolayı üzgünüm. Ama şampiyonluklardan daha önemli değil bu. Ayrı bir yarışma alanı açarsak önemli olabilir ancak öyle bir durum yok. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...