Hamzaoğlu: Niye korkuyoruz!

Hamzaoğlu: Niye korkuyoruz!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Cesaretli oynamamız gerektiğini konuştuk. 'Çekinmeyin, yenilirsek bu ilk olmayacak' dedim” ifadesini kullandı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe karşısında geriden gelip 1-1 berabere kaldıkları derbi maçta aldıkları 1 puanın hiç yoktan iyi olduğunu söyledi. İlk yarıda istenen futbolu ortaya koyamadıklarını söyleyen sarı-kırmızılıların hocası, devre arasında oyuncularıyla konuştuğu diyaloğu anlattı. Hamzaoğlu, “Daha cesaretli oynamamız gerektiğini konuştuk. 'Çekinmenin bir anlamı yok. Yenilirsek bu ilk kez olmayacak' dedik. Rakip alanda ve daha yakın oynamamız gerektiğini konuştuk. Mesafelerimiz açıldı ve basit top kayıpları yaptık ki bu durum takımımıza yakışmıyor. İlk yarıda kendimiz gibi oynayamadık. İyi taraflarımızı ön palana çıkarmamız gerekirdi ama başaramadık" değerlendirmesinde bulundu. Hamzaoğlu, Galatasaray'ın 16 yıla yakın bir süredir Kadıköy'de kazanamamasıyla ilgili olarak, "Bu durum şampiyonluktan daha önemli değil. Ayrı bir kriter veya yarışma alanı açacak olursak belki önemli olabilir ancak şu an için büyük bir önemi yok" şeklinde konuştu.
Şükürler olsun
Sarı-kırmızılıların hocası, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Hiçbir maçı beraberlik için oynamayız. Geriden gelip 1-1 beraberlikle tamamladık. Şükürler olsun diyoruz. En azından mağlubiyetten iyidir. Beni asıl üzen şey, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamamız" diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Kadıköy'de ayakları titreyecek" şeklindeki sözleri hatırlatılıp, bunun kendilerine etkisi olup olmadığı şeklindeki soru üzerine, "Bizim öyle öyle bir konumuz olmadı" cevabını verdi. Hamzaoğlu, Podolski'nin performansını beğenmediğini ve daha iyisini yapabilecek kapasitede olduğunu söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...