'Bu prim size helal olsun'

'Bu prim size helal olsun'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kaptanları Tolga Zengin ve Ersan Gülüm'den kulüp çalışanlarına büyük jest...

F.Bahçe galibiyeti sonrası verilen 30'ar bin Euro'luk ödülün yüzde 5'ini kulüp personeline dağıtan iki futbolcu gizli kahramanlara teşekkür etti
 
BEŞİKTAŞ'IN Süper Lig'in 6. haftasında Olimpiyat Stadı'nda 3-2 kazandığı F.Bahçe maçının primleri geçtiğimiz günlerde yatarken futbolculardan kulüp personeline çok anlamlı bir jest geldi. 2 sezonluk derbi hasretine son verilen dev karşılaşma sonrası yönetimin belirlediği 30'ar bin Euro'luk galibiyet ödülünün hesaplara aktarılırken oyuncular bu paranın yüzde 5'ini kendi aralarında toplayıp kulüpteki çalışanlara dağıttı.
 
SİYAH-beyazlı kulüpte bir gelenek haline gelen bu sistemde daha önce futbol idari direktörü Semih Usta toplanan paranın personele ulaştırılmasını sağlıyordu. Fakat Usta'nın istifası sonrası, bu görevi kaptan Tolga Zengin devraldı. Tıpkı Kartal'ın efsane isimlerinden İbrahim Üzülmez gibi bu misyonu üstlenen tecrübeli kaleci, takımın diğer kaptanlardan Ersan Gülüm ile birlikte derbi primlerin yatması sonrası harekete geçti.
 
İKİ futbolcu, toplanan parayı alarak futbol takımının başarısında pay sahibi olan 80 çalışana dağıttı.
Kaptan burada Süper Lig'de ligde ve Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen takımın gizli kahramanlarına hitaben bir konuşma da yaparken şu ifadeleri kullandı: 
 
'PAYINIZ ÇOK BÜYÜK'
 
“F.BAHÇE'Yİ yenerek çok önemli bir 3 puan almıştık. Sizin de bu galibiyette payınız çok büyük. Sizlerin dualarınız ve yardımlarınız, verdiğiniz emeklerle kazandık bu primleri. Bu paralar size ananızın ak sütü gibi helal olsun.” (Sampiy10)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...