Hamzaoğlu eleştirilere isyan etti

Düzenleyen:
Hamzaoğlu eleştirilere isyan etti

SPOR Haberleri

"Niasse transferinde sosyal medyanın gazabına uğradık. Burayı Akhisar'a mı çevirecek dediler. İbrahimovic'in adını ortaya attılar. Şimdi keşke alsaydık diyorlar"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu dünkü idman öncesi düzenlediği basın toplantısında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer konusuna değinen tecrübeli hoca, yönetimle aralarında fikir ayrılığı olduğu iddialarına da sert çıktı. Yönetimle isim konusunda bir görüşme yapmadıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Transfer olacaksa bu bizim kararımızla olacak. Yönetim sağ olsun yetkiyi bize verdi. Ocak ayında gerekirse takviyelerimiz olacak" dedi. Sezon başında gündeme gelen Niasse ile Donk'un listelerinde olduklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Donk düşündüğümüz isimlerden biri. Niasse de çalışmayı istediğim bir oyuncu. Şu anda Lokomotiv Moskova'da iyi bir performans gösteriyor. Açıkçası Niasse konusunda sosyal medyanın gazabına uğradık. Bilal'i, Jem'i aldık, Akhisar'a mı çevirecek burayı dediler. Bugün de herkes keşke Niasse'yi alsaydık diyor" siteminde bulundu. 
3 kupa 4 yıldızı görmediniz
İsmi Galatasaray ile anılan Zlatan İbrahimovic'in gölgesinde kaldığı için Niasse'nin istenmemiş olabileceği şeklindeki yorum üzerine ise Hamza Hamzaoğlu, "İbrahimovic gerçekçi bir hedef miydi? Boş verin şimdi; hepiniz yazdınız, çizdiniz, bu arada bizim 3 kupamızı, 4 yıldızımızı görmediniz. Bu çocukların çabasını görmek istemediniz. Buradaki çocukların emeklerini hiçe saydınız" diyerek tepki gösterdi. Sezon başında gündeme gelen golcü oyuncu Kolbeinn Sigthorsson ve fazla şans bulamayan Semih Kaya konusunda da görüşlerini aktaran Hamza Hamzaoğlu, "Kolbeinn Sigthorsson'u düşündük, görüştük. Kendisi olumlu olmasına karşın ailesi Fransa'yı tercih etti. Bazı isimler arasında daha netleşmiş durumdayız. Temasa geçtiğimiz isimler var. Ama şu anda önceliğimiz transfer değil Antalyaspor maçı. Oradan 3 puanla ayrılıp Atletico Madrid maçına moralli gitmek istiyoruz" diye konuştu.

HOCASI UMUT BULUT'A SAHİP ÇIKTI

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi otomatik olarak uzatılan Umut Bulut'a sahip çıktı. "Umut'un sözleşmesi uzamasaydı dahi Umut'la sözleşme imzalayacaktım" diyen Hamzaoğlu, "Umut kadar sahada koşan her şeyini veren, mücadelesini yapan kaç oyuncu var? Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda? Herkes Umut'u ağzına dolamış, vurup duruyorsunuz çocuğa. Tamam, şu anda gol atamamış ama attığı goller var. Şimdiye kadar 25 gol atmış, şu kadar asist yapmış. Bir isim alıyorsunuz, yıpratmaya çalışıyorsunuz. Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda?" siteminde bulundu. 
Kevin listeye eklenecek
Sosyal medyada kasıtlı olarak Galatasaray'ın iyi gitmesini istemeyen isimlerin yazdığını söyleyen Hamzaoğlu, "Ben oyuncularımdan Umut'tan da diğerlerinden de memnunum. Hiç de kulak asmıyorum. Sağduyulu mesajları alıyoruz ama takımı yıpratmaya yönelik eleştirilere karşıyım. Bizim Umut gibi takım için savaşan oyunculara ihtiyacımız var" dedi.  Tecrübeli hoca Kevin Grosskreutz'la ilgili olarak ise "Kevin'in daha fazla maç oynamaya ve maç temposunu yakalamaya ihtiyacı var. 25 kişilik UEFA listesine yazacağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...