Hamzaoğlu depremi

Düzenleyen:
Hamzaoğlu depremi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı teknik adamın Umut Bulut'la ilgili, "Sözleşmesi otomatik uzamasa da ben uzatacaktım" sözlerinin yönetimde büyük öfkeye sebep olduğu öğrenildi

TARAFTARI KARŞISINA ALDI
Galatasaray'da şoke eden gelişme. Sarı-kırmızılı kulüp, beklenmedik bir şekilde Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre bu şok ayrılığa sebep Hamza hocanın en son Umut Bulut'la ilgili söylediği sözler oldu. Mukavelesi özel performans puantajıyla otomatik olarak 1 sene daha uzayan Umut Bulut konusunda taraftarlar arasında büyük infial uyanmıştı. Başta ultraAslan olmak üzere sarı-kırmızılı taraftarlar futbolcunun gol atamadığını ve takıma bir faydasının olmadığını sosyal medyada dillendirerek kulübe yoğun eleştiride bulunmuştu. Umut'a da sosyal medyada öfke yağınca Hamza Hamzaoğlu önceki gün sert bir açıklama yapmış ve, "Umut Bulut'un sözleşmesi otomatik olarak uzamasaydı da ben onunla sözleşmeye yenileyecektim. Çocuğa vurup duruyorsunuz. Bir ismi alıyorsunuz ortaya, durup durup onun üstüne gidiyorsunuz. Hiç mi acımıyorsunuz? Ben oyuncularımdan memnunum" serzenişinde bulunmuştu. 

YÖNETİM AYAĞA KALKTI
Hocanın "Sosyal medyaya kulak asmıyorum. Saygılı eleştirileri dinliyoruz, saygı duyuyoruz ama böyle yorumları gözardı ediyorum" demesi ve taraftardan, "Burayı Akhisar'a çevirdi" şeklinde gelen baskılar işin üzerine tuz biber ekti. Hamzaoğlu'nun yönetimden habersiz yaptığı bu çıkıştan ve taraftarı karşısına almasından rahatsız olan Başkan Dursun Özbek'in canını başka bir husus daha sıktı. Sarı-kırmızılı başkan ile arkadaşlarının, "Hoca bizden habersiz bir oyuncunun sözleşmesini uzatacağını nasıl söyler. Biz burada neyiz? Kendi başına nasıl hareket eder" fikrinde görüş birliğine vardığı ve ayrılık kararı aldığı belirtildi. Hocayı Arena'ya görüşmeye çağıran Özbek, Umut'la ilgili sözlerinin hesabını sordu. Hamzaoğlu'nun başkana sert çıktığı ve tartışma yaşandığı belirtildi. Bu gerginlik sonrası kulüp sitesinden yolların ayrıldığı resmen ilan edildi. 

Anlaşmazlıklar zaten çoktu
Hamzaoğlu ile Özbek arasında birçok noktada anlaşmazlıklar diz boyuydu. İşte onlardan bazıları: 
Hoca geçen yıl takımı şampiyon yapmasına rağmen yönetimden destek görmediği için büyük kırgınlık yaşıyordu. 
Transfer döneminde hoca kulübün mali durumu sebebiyle istediği transferleri yapamadı. Bu sıkıntıyı içine attı. 
Hamzaoğlu, Melo'nun gönderilmesini istemesine rağmen sambacının İnter'e gidişi sonrası, "Melo'yu mali durumdan ötürü gönderdik" dedi. Özbek bu açıklamaya çok içerledi. 
Yönetim Astana maçı sonrası Hamzaoğlu'ndan kötü gidişat için rapor istedi. Hoca bu raporu vermedi. İş büyüdü. Daha sonra iki taraf da bu rutin bir uygulama açıklaması yaptı. 
Bir başka sıkıntı da devre arası transferi konusunda yaşandı. Zaten istediği transferleri yapamayan Hamza hoca forvet için 2 milyon avro bütçe ayrılmasına çok sinirlendi.

İdmanda neşeliydi
Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile yapacağı maçının hazırlıklarını dün de sürdürdü. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yapıldı. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışıldı. Hamza hoca neşeli göründüğü bu antrenmanın ardından yönetimle yaptığı görüşmede G.Saray kariyerini noktaladı.  

KULÜP SİTESİNDEN VEDA ETTİ

G.Saray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu, "Galatasaray camiasına bana gösterdikleri güven ve ilk günden beri verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimden sonra Teknik Direktör olarak da bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün. Yarınların Galatasaray için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

BEN OLDUĞUM SÜRECE KALACAK

Çok değil 1 hafta önce G.Saray Başkanı Dursun Özbek, "Ben burada olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacak" açıklaması yapmıştı. Hamzaoğlu'nun G.Saray kariyeri dün beklenmedik şekilde noktalandı. Hamzaoğlu'na en büyük muhalefeti gösteren yönetici Fatih İşbecer; "Hamza Hoca ile dostane bir görüşme yaptık. Yollarımızı ayırdık" açıklaması yapmakla yetindi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...