Trabzonspor nefes aldı

Düzenleyen:
Trabzonspor nefes aldı

SPOR Haberleri

Şota ile yollarını ayıran bordo-mavililer, kötü oyuna rağmen Mehmet Ekici’nin son dakika golüyle 3 puana uzandı ve F.Bahçe maçı öncesi moral depoladı

MURAD TAMER

Kötü günler geçiren Trabzonspor oldukça silik bir futbol ortaya koyduğu maçta Gençlerbirliği'ni son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. 'Geçici teknik direktör' Sadi Tekelioğlu, bir mağlubiyete daha tahammülü olmayan takımına kontrollü bir futbol oynattı ilk yarı boyunca. Topun hakimiyeti daha çok Gençlerbirliği'ndeydi ancak savunmayı sıkı tutan Trabzonspor defansı ilk yarı boyunca sadece bir defa hata yaptı. Landel'in müsait pozisyonsdaki vuruşu gol olsaydı bu tek hata pahalıya mâl olacaktı. Bordo-mavililer ilk devrede rakip kalede hiç etkili olamadı. Tekelioğlu'nun öğrencilerinin kaleyi bulan ilk şutu bile 45. dakikada geldi. 
Ekici'den 'üçlük' atış
İkinci yarının ilk 10 dakikasında oyun biraz hareketlenir gibi oldu. Berat Tosun'un 52'deki, Özer Hurmacı'nın 56'daki kafa vuruşları az farkla auta çıktı. Özer'in pozisyonu ise çok daha müsaitti. Oyunda tempo yeniden azaldı. İki takım da savunmayı ön planda tutunca ortaya son derece zevksiz bir karşılaşma çıktı. Trabzonspor'da N'doye-Cardozo ile Sefa-Erkan değişiklikleri de oyuna heyecan getirmedi. Mehmet Ekici 72'de Marin'in yerine oyuna girdi. Bu değişikliğin ardından bordo-mavililer biraz daha topu rakip yarı alanda oynamaya başladı ama yine de pozisyona giremiyordu. İki takım da beraberliğe razı bir oyun sergiliyordu. Mücadelenin 0-0 bitmesi beklenirken son dakikada sahneye çıkan Mehmet Ekici'nin şutu rakibe çarprak ağlara gidince Trabzonspor 3 puanın sahibi oldu: 1-0.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...