Kazanmak güzel

Düzenleyen:
Kazanmak güzel

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın hocası “Rakibimiz karşısında cömert davrandık. Son maçta 1 puan alıp, gruptan çıkmak istiyoruz” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu karşısında aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını vurgularken, buldukları pozisyonları heba ettiklerini de belirtti. Tecrübeli hoca,  “Almamız gereken bir maçtı ve aldık. İlk yarıda rakibin savunma anlayışıyla takım halinde çıkışımızda sıkıntılar oldu. Cenk’in attığı ilk gol rahatlattı bizi. Cömert davrandık ama kazanmak güzel bir şey. Artık Akhisar maçına bakıyoruz" diye konuştu. Güneş, Cenk Tosun'un performansı için ise "Cenk Tosun iyi çalışıyor. Futbol hatalar oyunu bazen istedikleriniz olmaz. Savunmaya biraz daha yük bindi bu doğrudur. Önemli olan kimin girdiği ve çıktığı değil takıma katkı verip vermedikleridir" şeklinde konuştu.
3 takım da iddialı
Grupta yapılan 5. karşılaşmalardan sonraki durumu da değerlendiren başarılı teknik adam, “Değişik sonuçlar ortaya çıktı grupta. 3 takımın iddiası devam ediyor. Son maçtan da en az bir puan alarak gruptan çıkmak istiyoruz. Sporting Lizbon puan kaybetseydi başka şeyler konuşuyor olacaktık" şeklinde konuştu. Bir gazetecinin, “Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ın başına gelmesiyle rekabet kızıştı. Türk futbolu için hepiniz önemlisiniz neler söyleyeceksiniz?” sorusuna tecrübeli teknik adam, "Ben Türk futbolu hakkında konuşmayı istemiyorum. Çünkü kimseye bir fayda sağlamıyor. Benim için önemli olan takımımla bir adım ileri gitmektir. Başka ödül istemem" cevabını verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...