'Senin maçın Mario!'

'Senin maçın Mario!'

SPOR Haberleri

Şenol hoca, son haftalarda düşüşte olan Mario Gomez'i, Kayseri maçına özel olarak hazırladı.

Kara Kartal’da son haftalardaki formsuz görüntüsü geçen hafta Akhisar Belediye’yle oynanan maçta tavan yapan Mario Gomez, Kayserispor karşılaşmasına iddialı bir şekilde hazırlandı. Almanya Milli Takımı’ndayken karşılaştığı terör olaylarının etkisinden teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarının desteğiyle kurtulan 30 yaşındaki futbolcu, istekli performansıyla hocasını sevindirdi. Dün yıldız isimle özel bir görüşme yapan Şenol hocanın, “Fizik olarak daha iyi durumdasın. Kayseri maçı bizim için çok önemli. Bu mücadelede gol atarsan hem üzerindeki yük kalkar hem de takım kendine gelir. Bu karşılaşmada galibiyeti getirmeni bekliyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Gözü Eto’o’nun koltuğunda
Hocasına olumlu görüşleri sebebiyle teşekkür eden Gomez’in de başarı sözü verdiği bildirildi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde çıktığı 13 maçta 9 golü bulunan başarılı futbolcu, bu akşam atacağı gollerle 11 sayıyla krallıkta zirvede bulunan Antalyasporlu Samuel Eto’o’yu yakalamayı planlıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...