Beşiktaş'ın listesindeki 3 yabancı

Beşiktaş'ın listesindeki 3 yabancı

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, yöneticilerle yaptığı toplatıda takımdan memnun olmasına rağmen defans ve kaleye takviye istedi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in yöneticilerle yaptığı toplantıda kadrodan memnun olduğunu belirtirken, B planı için stoper ve kaleci takviyesi istediği öğrenildi. 
Bunun üzerine Beşiktaş’ın İzleme Komitesi’nin başında yer alan Gökhan Keskin ekibiyle çalışmalara başladı. Stoper için öne çıkacak ismin Marsilya’da forma giyen Nicolas Nkoulou öğrenildi. 
Piyasa değeri 12 milyon Euro olan Kamerunlu için sıkı pazarlığa gireşecek olan Beşiktaş’ın bu transferde kiralama yoluna gideceği belirtildi. 

‘MENAJERLER DE DEVREDE’
Transferler için Şenol Güneş’in devre arası raporunu bekleyecek olan Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla kaleci isimleri de önerilmeye başlandı. 
Menajerler Beşiktaş Kulübü’ne Arsenal’in file bekçisi David Ospina ile birlikte Real Betis’de forma giyen kaleci Antonio Adan’ı önerdiği belirtildi. 
İspanya liginde forma giyen kaleci için scout ekibi izlemelerini sürdürüp bu oyuncunun karakteri konusunda araştırma yapacağı ifade edildi.Beşiktaş Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ise transferlerin tamamen Şenol Güneş’in kontrolünde olduğunu belirtti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...