Bursaspor evinde bozguna uğradı

Düzenleyen:
Bursaspor evinde bozguna uğradı

SPOR Haberleri

Ligde kötü gidişi süren Bursaspor, bir başka kötü gidişteki Osmanlıspor'u konuk ettiği maçta şok yaşadı.

Bursaspor, Süper Lig'deki kötü gidişi Osmanlıspor karşısında da durdurumadı. Timsahlar, ankara temsilcisi karşısında ligdeki üst üste 4. yenilgisini aldı.

Osmanlıspor konuk olduğu Bursaspor karşısında ilk yarıda Ndiaye (2) ve Rusescu ile bulduğu gollerle soyunma odasına 3-0 üstün girdi. İkinci yarıda da oyunun kontorlünü kaybetmeyen Ankara temsilcisi 84'te Aminu ile skoru ilan etti ve sahadan 4-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Bu sonuçla Osmanlıspor puanını 18'e çıkarırken Bursaspor ise 15 puanda kaldı.

Bursaspor: 0 - Osmanlıspor: 4

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Kerem Ersoy

Bursaspor: Mert Günok, Advincula, Serdar Aziz, Dany, Emre Taşdemir (Dk. 59 Necid), Traore, Bekir Yılmaz, Aziz Eraltay, Josue (Dk. 46 Hosogai), Dzsudzsak, De Sutter (Dk. 71 Stoch)

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Vrsajeviç (Dk. 17 Soro), Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Bilal Aziz Özer, Musa Çağıran (Dk. 85 Galip Güzel), Mehmet Güven, Umar, Ndiaye, Torje, Rusescu (Dk. 79 Webo)

Goller: Dk. 13 ve 18 Ndiaye, Dk. 31 Rusescu, Dk. 84 Umar (Osmanlıspor)

Sarı Kart: Dk. 5 Numan Çürüksu (Osmanlıspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...