HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mustafa Denizli oyuncularını böyle motive etti: Nefes aldırmayın

Düzenleyen: /
Mustafa Denizli oyuncularını böyle motive etti: Nefes aldırmayın
Mustafa Denizli, Mustafa Denizli Galatasaray, Galatasaray Haberleri, Haber

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Rakibimizi sıkı presle bunaltacağız. İlk 60 dakika kontrollü oynayıp, son bölümde işi bitirmeliyiz” dedi

Galatasaray, Beşiktaş ile oynayacağı derbiden galibiyetle ayrılıp şampiyonluk yarışında şansını artırmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Mustafa Denizli, rakibi büyüteç altına aldı ve takımın taktiğini belirlemek için mesai harcıyor. Beşiktaş'ın geride kalan tüm maçlarını analiz eden Mustafa Denizli, rakiplerinin zayıf yönlerini oyuncularına ezberletiyor. Siyah-beyazlı takımın Sporting Lizbon'a yenilerek Avrupa Ligi'nde havlu atmasının ardından derbiye büyük önem vereceğini öğrencilerine anlatan Mustafa Denizli, zorlu randevunun özellikle ilk 60 dakikasına dikkat edilmesini istiyor. Beşiktaş’ın maçlara her zaman hızlı başladığının altına çizen tecrübeli hoca, özellikle kanat bindirmeleri konusunda defans oyuncularına uyarılarda bulundu. 
Futbolcularıyla antrenman öncesinde öğrencileriyle konuşan deneyimli taktisyen, “Pres silahımızı sonuna kadar kullanmalıyız. Önce rakibi durduracağız. Beşiktaş’a nefes aldırmazsak oyunun son bölümünde galibiyete ulaşan taraf biz oluruz. Ama öncelikle savunmada hataları minumum seviyeye çekmemiz gerek. Orta alanda da gereksizce yapılan pas hatalarını kabul edemem” diye konuştu. Mustafa Denizli hafta boyunca yaptığı antrenmanlarda Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'le özel olarak ilgilendi.

Hazırlıklara devam edildi
Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, pas organizasyonlarının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlığı geçen Sabri, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Beşiktaş’a üzüldüm
G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupa Ligi değerlendirmesi yaptı. Tecrübeli hoca, “F.Bahçe'nin son 32’ye kalmasından mutluluk duydum. Beşiktaş'ın talihsiz bir şekilde elenmesine üzüldüm” dedi. 
Podolski’ye şok!
Restaurant çıkışı gazeteci Ahmet Döğen’e saldıran Podolski’ye şok. Döğen, Alman oyuncu için suç duyurusunda bulunurken, savcılık “Çalışma hürriyetini ihlal” ve “yaralama” suçlarından soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...