'Derbiyi al Sporting'i unuttur'

'Derbiyi al Sporting'i unuttur'

SPOR Haberleri

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın oynayacakları Galatasaray maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Çebi, “Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Derbide her şeyimizi ortaya koyup zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Beşiktaş'ın 2 numarası, yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde oyunculara uyarılarda bulundu.
Sporting Lizbon karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi’nden elenmelerinin kendilerini şok ettiğini ancak bu durumu geride bırakmaları gerektiğini söyleyen Çebi, “Grubun en iyi takımı bizdik. Son haftaya lider girdiğimiz gruptan elenmek üzüntü verici. Ama bu konuda artık yapacak bir şey yok. Lizbon’da yaşadığımız kötü sonuç, Portekiz’de kaldı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Galatasaray derbisini kazanıp Sporting maçını unutturacaklarına olan inancımız tam” ifadelerini kullandı.

‘Herkes şampiyonluğu düşünmeli’
Sporting maçının takımda oluşturduğu olumsuz havanın kısa sürede dağılacağına inandığını belirten Çebi, “Artık önceliğimiz Süper Lig. Yarınki derbide her şeyimizi ortaya koyup zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz. Herkes şampiyonluğu düşünmeli” yorumunda bulundu.     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...