Mario Gomez isyan etti! 'Kötü goller yedik'

Düzenleyen:
Mario Gomez isyan etti! 'Kötü goller yedik'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, Avrupa Ligi'nden elenmeleri sonrası isyan etti.

Portekiz’de Kartal’ın tek golünü atan Mario Gomez, Avrupa Ligi’nden elenilmesini içine sindiremedi.

Karşılaşma sonrası kendi kendine söylenen ve kaçan goller ile yenilenlere tepki gösterdiği öğrenilen Alman futbolcunun, “Suçlu aramaya gerek yok, hepimiz hatalıyız. Önümüze fırsat geliyor, tepiyoruz. Hem kaçırdık hem kötü goller yedik” dediği bildirildi. Bu arada Gomez ile Oğuzhan arasında sahada başlayan pas tartışmasının, soyunma odasında da devam ettiği öğrenildi.

Mario Gomez'in büyük yükü

Beşiktaş,Galatasaray arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı 2015'in son derbisine oldukça iddialı hazırlanıyor.

Perşembe akşamı Sporting Lizbon'a karşı kaybedilen Avrupa Ligi şokunu atlatan ve dev derbiye odaklanan futbolcular Glatasaray'ı mutlaka yenerek lige ağırlığını koymak istiyor. Bu maçta tüm futbolculara önemli görevler düşecek olsa da bir sim var ki O'nun atacağı gol veya gollerle galip gelinmesi Galatasaray'a karşı başka bir sendroma daha son verecek. Bu sendromun adı da santrafor sendromu.

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenemediği son 4 sezonda hiç bir santraforun Galatasaray'a gol atamamış olması ilgi çekici bir ayrıntı olarak  göze çarpıyor. Mert Nobre'nin 28 Kasım 2010'da Ali Sami Yen'de attığı golden sonra Beşiktaş santraforları Galatasaray kalesine gol atamadı.

Mustafa Pektemek,Mehmet Akyüz,Ömer Şişmanoğlu,Demba Ba,Cenk Tosun gibi isimler Galatasaray'a gol atamazken Almeida'nın attığı tek gol ise maç iptal olduğu için kayıtlara geçemedi.

Fenerebahçe'ye iki gol atarak takımı galip getiren Mario Gomez,son dört sezonda Beşiktaş ve Galatasaray rekabetinde net bir şekilde ortaya çıkan santrafor farkını ortadan kaldırmak için elinden geleni yapacak.

Mario Gomez bu sezon lig ve Avrupa'da 12 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...