Mazi 'Fener ' diyor

Mazi 'Fener ' diyor

SPOR Haberleri

İki dev zirvede yalnız kaldı. Bu sezona kadar 11 kez ligi ilk 2 sırada bitirdiler. F.Bahçe'nin, Kartal'a karşı 7-4 üstünlüğü bulunuyor


Sarı-lacivertliler, Başakşehir'i sahasında mağlup edip Beşiktaş- Galatasaray derbisini beklemeye koyulmuştu. Olimpiyat Stadı'ndan zaferle ayrılan takım Kartal olunca ligde tünelin sonu görülmeye başlandı. Cimbom'a Beşiktaş 9, F.Bahçe ise 8 puan fark attı. "Top yuvarlaktır", "Lig uzun maraton konuşmak için erken" gibi klişelere rağmen sadece puan cetveli değil, sahadaki futbol da finişe Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın gireceğini işaret ediyor. Geçmiş sezonlarda Türk futbolunun bu iki dev ekibi 11 kez ligi ilk 2 sırada tamamladı. Aralarındaki kapışmada 7-4 üstün olan taraf Fenerbahçe. Bir başka deyişle istatistiklere göre Fenerbahçe bu sezon ipi göğüslemeye daha yakın takım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...