Cavaliers, Oklahoma'ya geçit vermedi

Cavaliers, Oklahoma'ya geçit vermedi

SPOR Haberleri

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, sahasında Oklahoma City Thunder'ı 104-100 yendi.

NBA'e 3 maçla devam edildi. Quicken Loans Arena'da oynanan karşılaşmanın son çeyreğinde etkili bir performans sergileyen Cavaliers, Thunder'ı 104-100 mağlup ederek üst üste 4. olmak üzere 17. galibiyetine ulaştı.
Doğu Konferansı lideri Cavaliers'ta LeBron James 33 sayı, 11 asistle "double double" yaparak galibiyetin mimarı oldu. Ev sahibi ekipte Tristan Thompson 14 sayı, 15 ribaunt, Matthew Dellavedova da 11 sayı, 10 asistle "double double"lık performans sergiledi. Cavaliers'ta Richard Jefferson 13, Kevin Love ve JR Smith on birer sayı attı.
Altı maçlık galibiyet serisi sona eren Batı Konferansı 3'üncüsü Thunder, Cavaliers karşısında sezonun 9. mağlubiyetini aldı. Russell Westbrook'un 27 sayı, 10 asistle "double double" yaptığı ev sahibi takımda Kevin Durant 25, Serge Ibaka 23 sayıyla oynadı.
Bu arada karşılaşma esnasında dışarı çıkmak üzere olan topu yakalamak için hareketlenen LeBron James, saha kenarında oturan kadın bir taraftarın üzerine düştü. James'in üzerine düşmesinin ardından sağlık görevlileri tarafından tedavisi yapılan Avustralyalı golfçü Jason Day'in eşi Ellie, daha sonra sedyeyle saha dışına çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. ABD basınında yer alan haberlerde, Ellie Day'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

- Rockets 2 maç sonra kazandı
Batı Konferansı 7'ncisi Houston Rockets, Staples Center'da konuk olduğu Los Angeles Lakers'ı 107-87 mağlup ederek 2 maç sonra galip geldi.
Sezonun 13. galibiyetini elde eden Rockets'ta James Harden 25, Dwight Howard ve Terrence Jones on altışar, Trevor Ariza ve Patrick Beverley on üçer sayılık katkı sağladı.
Bu sezon 22. maçını kaybeden Batı Konferansı sonuncusu Lakers'ta Kobe Bryant 22 sayı kaydetti. Ev sahibi ekipte Julius Randle 18, Lou Williams 14, Jordan Clarkson 12 sayı attı.

- Hornets, Raptors'ı uzatmada devirdi
Doğu Konferansı 5'incisi Charlotte Hornets, 6. sırada bulunan Toronto Raptors'ı ağırladığı maçı uzatmada 109-99 kazandı.
Time Warner Cable Arena'da oynanan mücadelede bu sezon 15. maçını kazanan Hornets'ta Jeremy Lin, 35 sayıyla galibiyette etkili rol oynadı. Ev sahibi takımda Kemba Walker 27, PJ Hairston 14, Marvin Williams 10 sayı buldu.
Raptors'ta DeMar DeRozan'ın 31, Kyle Lowry'nin 20, Terrence Ross'un 17 sayısı sezonun 11. mağlubiyetini engelleyemedi.
NBA'e 12 maçla devam edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...