Messi'den Arda Turan'a övgü dolu sözler!

Messi'den Arda Turan'a övgü dolu sözler!

SPOR Haberleri

Futbolun Oskarı olarak kabul edilen, yılın en iyilerinin seçildiği Ballon d'Or'u yerinde izleyen FANATİK, gecenin yıldızlarıyla buluştu, Altın Top'u alan Messi'ye yeni takım arkadaşı Arda Turan'ı sordu...

FİFA tarafından yılın en iyilerinin seçildiği, bir anlamda futbol oyununun Oskarı olarak da kabul edilen Ballon d’Or’u FANATİK adına haber müdürümüz Mehmet Demircan izledi... Altın Top ödülünü 5. kez kazanan Messi geceye yine damgasını vururken, Arjantinli’ye yeni takım arkadaşı Arda Turan’ın performansını sorduk. 
Transfer iddiaları konuşulan ve bonservis bedeli olarak 450 milyon Euro’nun (Yaklaşık 1.5 milyar TL) telaffuz edildiği Messi, milli gururumuzu yere göğe koyamadı, şu ifadeleri kullandı:

‘Sanırım anlamışlardır’
“Luis Enrique’nin onu neden Barcelona’da görmek istediğini sanırım herkes kısa sürede anlamıştır. Arda Turan Barcelona’da, çünkü o bir dünya yıldızı. İlerleyen zamanda çok daha iyi olacak ve kulübümüze büyük değerler katacaktır. Şimdiye kadar sadece bana asist yaptı ama Suarez ve Neymar’a da aynı gol paslarını verecektir mutlaka.”

‘Fiziği, pasları...’
Sadece Messi değil, ödül törenine katılan Barça’nın diğer yıldızları Suarez, Neymar ve İniesta da Arda’dan övgüyle bahsetti. İspanyol ekibinin yıldızları, “Sanki çok uzun zamandır bu takımda gibi. Çok iyi top saklıyor, fiziğini iyi kullanıyor ve pas organizasyonunun parçası olmayı başardı. Kısa sürede bu aşamayı yapan Arda’nın daha da iyi olacağından eminiz” mesajlarıyla 7 numaraya duyulan güveni gözler önüne serdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...