Hamza Hamzaoğlu istedi, o 'hayır' dedi!

/ Kaynak: Hürriyet
Hamza Hamzaoğlu istedi, o 'hayır' dedi!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'dan Galatasaray'a getirdiği Bilal Kısa'yı yeni takımına da götürmek istedi. Ancak hem futbolcu hem de Mustafa Denizli olumsuz yanıt verdi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımdan Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ve Jem Karacan dahil bütün futbolculara talip olduğunu açıkça ifade etmişti.Hamzaoğlu bu yöndeki ilk girişimini yaptı ve yeşil beyazlı yönetimden Bilal Kısa'yı transfer etmelerini istedi.Bursaspor yöneticileri bu talep üzerine Galatasaray Kulübü ile temasa geçip, tecrübeli futbolcuya talip olduklarını bildirdi.

Hamza Hamzaoğlu istedi, o 'hayır' dedi!

Sarı kırmızılılar da konuyu önce teknik direktör Mustafa Denizli'ye götürdü. Denizli'nin, "Bilal'e ihtiyacımız var, şu aşamada göndermemiz doğru olmazı" cevabını verdi.Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'dan transfer ettirdiği Bilal Kısa'ya büyük güven duyuyordu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 19 maçta oynarken, 5 gol attı, 4 asist yaptı.Galatasaray yöneticileri son olarak futbolcunun da görüşüne başvurdu. Bilal Kısa sarı kırmızılı takımda mutlu olduğunu belirterek ayrılmak istemediğini bildirdi.Bu sözlerin ardından Bilal Kısa'nın Bursaspor'a tranfser olma ihtimali ortadan kalktı.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...