Denizli: Eleştiriler normal

Düzenleyen:
Denizli: Eleştiriler normal

SPOR Haberleri

Karşılaşma sonrası, "Keyifli bir maç oldu. Özellikle ilk 70 dakika iyi bir tempo vardı. Bizim adımıza güzel bir gün oldu" diyen G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Sinan oynadığı bölgede iyi işler yapıyor. Futbol bir rekabet işidir. Bu rekabetin içinde olanların yaşına bakmayız" sözlerini kullandı.

Karşılaşma sonrası, "Keyifli bir maç oldu. Özellikle ilk 70 dakika iyi bir tempo vardı. Bizim adımıza güzel bir gün oldu" diyen G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Sinan oynadığı bölgede iyi işler yapıyor. Futbol bir rekabet işidir. Bu rekabetin içinde olanların yaşına bakmayız" sözlerini kullandı. Kendisine yönelik olarak, "Farkını gösteremedi" tarzındaki eleştiriler için, "Bizim görevimiz bu fikirleri değiştirmektir. Gece gündüz çalışıyoruz" yorumunu yapan Denizli, "Podolski'ye gelen teklifler herhalde sadece gazetelere geliyor. Kulübe gelen teklif yok, başkan da açıkladı zaten. Transfer yarın (bu) akşam bitiyor. Bir sürpriz olabilir mi bilmiyorum. Uzak bir ihtimal ama açık kapı bırakmak gerekiyor" açıklaması yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...