HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Galatasaray'da kalmayı çok isterim'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Galatasaray'da kalmayı çok isterim'
Galatasaray, Denayer, , Haber

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Jason Denayer, pozisyonunda oynama şansını sürdürdükçe sarı-kırmızılı takımda kalmayı istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Jason Denayer, sarı-kırmızılı kulübün aylık dergisinin şubat sayısına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın tarihi, başarıları ve taraftarıyla büyük bir kulüp olduğunu belirten genç oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla forma bulmak ve gelişimini sürdürmek istediğini dile getirdi.

Bunun için sarı-kırmızılı kulübün doğru adres olduğunu vurgulayan Denayer, "Kendi pozisyonumda oynama şansımı sürdürebilirsem Galatasaray'da kalmayı çok isterim. Takımda değişiklikler oldu. Değişikliğin boyutu ne olursa olsun sahada yüzde 100'ümü veren bir oyuncuyum. Yeni hocamızla 2 aya yakın süredir beraberiz. İletişimimiz çok iyi. Benden beklediklerini çok net ifade ediyor.Taraftarımız ne olursa olsun bizi desteklemeye devam etsin. Onların desteği olmadan asla yol alamayız. Gitmeyen bir arabayla aynı durumda oluruz" şeklinde görüş bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...