Aslan kükredi

Düzenleyen:
Aslan kükredi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar bir ara 16 sayı öne geçtiği mücadeleden zaferle ayrılarak rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında G.Saray Odeabank, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes'i 85-78'lik skorla mağlup etti. Bu galibiyet ile sarı-kırmızılılar ligdeki 12. galibiyetini alırken, lider Efes'in de 6 maçlık serisine de son vermiş oldu. G.Saray maça fırtına gibi başladı. Rakibi karşısında 8-0'lık seri bulan Ergin Ataman'ın öğrencileri, ilk çeyreği de 19-11 önde tamamladı. Temposunu kaybetmeyen Aslan, ikinci periyotta da 7-0'lık seri yakalayarak skoru 26-11 yaptı. G.Saray'ın serisine 7-2 ile cevap veren Efes farkı azalttı ve durumu 28-20'ye getirdi. Periyodun son bölümünde lacivert-beyazlılar çok daha etkiliydi ve 15 sayılık farkı 2'ye indirdi. Buna rağmen sarı-kırmızılılar soyunma odasına 38-36 üstün girdi. 
Son çeyrekte üçlük savaşı
Üçüncü periyot Schilb ve Heurtel'in karşılıklı sayılarıyla başladı. 8-2'lik seri yakalayan G.Saray, skoru 46-38'e getirdi. Dış şutlarda etkili olan sarı-kırmızılılar periyodun bitimine 4 dakika 5 saniye kala skoru 54-43 yaptı. Savunmada sertliği arttıran Cimbom, hücumda da istediği sayıları bulunca farkı 16'ya çıkardı ve durumu 59-43'e getirdi. Daha sonra hücumda toparlanan Anadolu Efes, Cedi ve Dunston'ın sayılarıyla farkı azaltsa da son çeyreğe G.Saray 62-54 önde başladı. Final bölümünde tam anlamıyla üçlük yağmuru yaşandı. Göksenin, Schilb ve Micov'un üçlüklerine Efes aynı şekilde cevap verdi. Son dakikaya G.Saray 6 sayı farkla önde girdi. Kalan sürede daha iyi oynayan sarı-kırmızılılar, 85-78'lik skorla parkeden galip ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...