Aziz Yıldırım teröre karşı birlik çağrısı yaptı: Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım teröre karşı birlik çağrısı yaptı: Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım: "Memleketin bu durumuna sessiz kalamayız. Artık bizim de eylem yapma zamanımızın geldiğini düşünüyorum"

Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesi'nin Cemile Sultan Korusu'nda düzenlediği organizasyona katılan Aziz Yıldırım, 'Hedef 1 milyon üye' projesi kapsamında kulübe yeni katılan taraftarlarla bir araya geldi. İstanbul Ticaret Odası'nın misafiri oldukları organizasyonda bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, ülkede son zamanlarda artan terör olaylarına yönelik açıklamalarda bulundu. Olaylardan çok etkilendiklerini dile getiren Aziz Yıldırım, "Hepimiz üzgünüz. Bunu samimi olarak söylüyorum huzurumuz yok, huzursuzuz. Evimize gidiyoruz huzur yok,  gazeteyi okuyoruz huzurumuz yok, televizyon seyrediyoruz huzurumuz yok" dedi. 

Yürüyüşler düzenlenecek
Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Yıldırım, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizler memleketin bu konusu üzerine düşüncelerimizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Artık bizlerin de eylem yapması gerektiğine inandığımı buradan belirtmek istiyorum. O ölen insanların çocukların acılarını gördüğümüzde dayanamıyoruz. Ben de sizler gibi terörü şiddetle lanetliyorum. Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. F.Bahçe Kulübü tarafından önümüzdeki günlerde, "Teröre lanet yürüyüşleri" düzenleneceği ve diğer kulüplerin de bu eylemlere katılması çağrısında bulunulacağı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...