Şampiyon Fenerbahçe

Düzenleyen:
Şampiyon Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Obradovic’in öğrencileri Darüşşafaka’yı son saniye üçlüğüyle devirerek kupayı müzesine götürdü

Fenerbahçe'nin şovu devam ediyor. Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen sarı-lacivertliler, FIAT Türkiye Kupası Finali'nde Darüşşafaka Doğuş'u 67-65'lik skorla mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe lig, Avrupa ve kupa arenasında toplamda üst üste 16. zaferine imza atarken, Türkiye Kupası'nı 5. defa müzesine götürmeyi başardı. Final müsabakası karşılıklı basketlerle başladı. İlk çeyreği 21-18'le geçen sarı-lacivertliler ikinci periyota da iyi başladı ve skoru  30-22’ye taşıdı. Çeyreğin sonlarına doğru farkı bir ara 11'e çıkaran Fenerbahçe, soyunma odasına 38-33 üstün girdi. 
Son çeyrek nefes kesti
Sarı-lacivertliler üçüncü çeyreği de 56-51 üstün bitirdi. Final bölümü ise tam anlamıyla nefes kesti. Darüşşafaka Doğuş, Markoishvili ve Wilbekin’in üçlükleriyle 57-59 öne geçti. Ardından Datome skora denge getirdi. Fenerbahçe, Bogdanovic ile üçlük bularak 62-59 öne geçti. Karşılıklı sayıların ardından Darüşşafaka, Wilbekin’in sayısıyla son 15 saniyeye 65-64 önde girdi. Fener ilk hücum girişiminden sonuç alamazken, bitime 6 saniye kala Bogdanoviç'in üçlüğü galibiyeti ve kupayı sarı-lacivertlilere getirdi: 67-65.

Şampiyon Fenerbahçe

Zjelko OBRADOVİC: Oyuncularımın eseri
Fenerbahçe Başantrenörü Zjelko Obradovic, FIAT Türkiye Kupası'nı kazandıkları için oyuncularını tebrik etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp çalıştırıcı, "Çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Son çeyrekte biraz tembeldik ama sonra toparladık. Savunmada çok iyiydik ve hızlı koştuk. Bu zafere bütün oyuncularım katkıda bulundu" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...