West Ham'ın rakibi Manchester United oldu

West Ham'ın rakibi Manchester United oldu

SPOR Haberleri

İngiltere Federasyon Kupası beşinci tur maçında Shrewsbury Town'ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Manchester United, adını çeyrek finale yazdırdı.

Birinci Lig ekiplerinden Shrewsbury Town karşısında tur bileti arayan "Kırmızı Şeytanlar", 37. dakikada Smalling ve 45. dakikada Mata'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. 61. dakikada Lingard ile farkı üçe çıkaran konuk ekip, sahadan bu skorla galip ayrıldı ve tur atlayan taraf oldu.
Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla Premier Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Louis van Gaal yönetimindeki Manchester United, Federasyon Kupası'nda çeyrek finale çıkarak biraz olsun nefes aldı.
Çeyrek finalde Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile eşleşen Manchester ekibi, 12 Mart'ta başkent temsilcisini Old Trafford Stadı'nda ağırlayacak.
Kupada final maçı 21 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadı'nda oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...