Eskişehirspor'da gözler Bursaspor maçına çevrildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eskişehirspor'da gözler Bursaspor maçına çevrildi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Eskişehirspor'da gözler Bursaspor ile hafta sonu oynanacak zorlu mücadeleye çevrildi.

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, kentte yapımı devam eden stadyum şantiyesinde düzenlediği basın toplantısında, Kasımpaşa deplasmanına büyük umutlarla gittiklerini ancak puan alamadan geldiklerini söyledi.

Kasımpaşa maçında muhteşem taraftara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduklarını belirten Arı, "Biz kümede kalacağız, buna inandık. Kasımpaşa maçından sonra orada gördüğüm atmosfer Eskişehirspor'un kesinlikle bu ligden düşmeyeceği şeklinde" dedi.

Arı, Kasımpaşa mağlubiyetini unutmak zorunda olduklarını dile getirerek, "Üzüntümüz 2 gün sürdü. Önümüzde ezeli rakibimiz ama ebedi dostumuz olan Bursaspor ile bir maçımız var. Bu karşılaşma bizim için kırılma maçı. Ben tribünlerin yine sonuna kadar dolacağını ve maçtan galibiyetle çıkacağımıza inanıyorum. Yolumuz açık olsun, umutluyuz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...