Fikret Orman Divan'da resmen açıkladı: Mayısta adayım

Düzenleyen:
Fikret Orman Divan'da resmen açıkladı: Mayısta adayım

SPOR Haberleri

Vodafone Arena'nın açılış tarihini önümüzdeki hafta açıklayacaklarını söyleyen Orman, "Biz Boğaz'a yalı yapıyoruz. 4 yılda 1 ay kendi işime gitmedim. Yeniden adayım" dedi

​Hüseyin EROĞUL - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Yapımı süren Vodafone Arena'nın açılış tarihinin gelecek hafta açıklanacağını belirten Orman, mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını duyurdu. Şu anda takımın maçlarını oynadığı statlara verdiği kiraların bilet gelirinden fazla olduğunu söyleyen Orman, "80 milyon dolar varken, 140 milyon dolar gider vardı. 328 milyon dolar borçla kulübü aldık. Beşiktaş büyüyerek bu yükün altından kalkmak zorundadır. Borç yükünün altından kalkmak için büyüme trendine ve yatırımlar yapmaya yöneldik. 110 yılda yapılan yatırımlardan daha fazlasını yaptık bizim dönemimizde. Stadımızın açılmasıyla birlikte borç ivmesi aşağı doğru inişe geçecektir. Bize 'Yapamayacaksınız, elinizden alınacak' denilen stadın içindeyiz şu an" dedi. 
Boğaz'da yalı yapıyoruz
Stadı bir an önce bitirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Başkan Orman, "UEFA'ya taahhütler verdik. Bunun içerisinde bu stadın açılması var. Bu stat açılacak ki gelirlerimiz artsın, borcumuz düşsün, sponsorlar gelsin. Stadı bir an önce bitirmek istiyoruz ki, Beşiktaş bu sene şampiyonluğunu bu statta kutlasın. Sürekli demir konusu konuşuluyor, bunlar ayıp şeyler. Biz Boğaz'da yalı yapıyoruz, tabii ki de maliyetli olacak. Sahilde yapılan dairelerin lüksü ile başka bölgeninki bir olur mu? Vodafone Arena'yı ne zaman açacağımızı önümüzdeki hafta açıklayacağız. Ben 4 senedir, işime toplam bir ay gitmedim. Biliyorsunuz işlerimden bir tanesi müteahhitliktir, dedikodu olur diye bir iş yapmadım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım inanılmaz enerji ve motivasyonla çalışmaktayız. Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa adayım" açıklamasını yaptı.    

300 BİN FORMA SATTIK!
Yatırımları büyük bir hızla artırdıklarını söyleyen Başkan Fikret Orman, "Yönetime geldiğimizde yılda ortalama 55 bin forma satılıyordu. Şu an 300 bin satılıyor. Stat bittiği zaman çalışan personeller konusunda büyük bir tasarrufa gideceğiz. Arkadaşlarımız sosyal medyada iyi işler yapıyor. Sosyal medyada yaklaşık olarak 9 milyon kişiye ulaşıyoruz" dedi. 

ARKAMDAN BIÇAKLANDIM!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 4 saati aşkın toplantının kapanış konuşmasında "Yönetim olarak çok dönemlerden geçtik. Öyle kırılma noktalarından geldik ki... Beşiktaş'taki bu iktidar hırsları, arkadan konuşmalar, yalanlar... En çok arkamdan bıçaklandığım dönemler, o günlerdi. Bize zarar vermek isterken kulübe zarar verdiler. Bizi üzenlerle bir arada bulunmayacağım" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...