Torku Konyaspor'da rekora 4 kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Torku Konyaspor'da rekora 4 kaldı

SPOR Haberleri  / AA

Bu sezon ligde 43 puanla 3. sırada yer alan Aykut Kocaman ve öğrencileri, 4 puan daha alması halinde kulüp tarihinin rekorunu kırmış olacak.

Ligin 24. haftasında 43 puana ulaşan Aykut Kocaman ve öğrencileri, 4 puan daha almaları halinde, Süper Lig'de kendi puan rekorunu kıracak.

Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'de en çok puan topladığı sezonu yine Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğü dönemlerinde 2005-2006 ve 2014-2015 sezonları sonunda 46 puanla yaşamıştı. Torku Konyaspor, 2005-2006 sezonunda 7'nci, 2014-2015'de ise 8'inci olarak ligi tamamlamıştı.

"Başarımızın tesadüf olmadığını herkes gördü"

Torku Konyaspor'un başkan yardımcısı Güven Öten, bu dönemdeki başarılarının tesadüf olmadığını herkese gösterdiklerini söyledi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'un tarihindeki en iyi dönemi yaşadıklarını ifade etti.

Sezonun başlarındaki başarılı gidişatın kamuoyu tarafından tesadüf olarak değerlendirildiğini belirten Öten, "Biz, hem teknik ekibimize hem de takımımıza inandık ve yönetim olarak da kenetlendik. Bu dönemdeki başarılarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik. Şimdi herkes Torku Konyaspor'u konuşuyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...