Bu tur bizim

Düzenleyen:
Bu tur bizim

SPOR Haberleri

Bruno Alves: Oraya da kazanmaya gideceğiz... Caner Erkin: Bu avantajı rövanşta da kullanacağız... Josef de Souza: Bizi uğraştırdılar. Çok iyi bir sonuç aldık... Alper Potuk: Gol yemeden kazanmak önemliydi, tur bizim olacak...

Maç sonrası Kadıköy şenlik yeri gibiydi. Futbolcular galibiyet sevincini tribünlerle paylaşırken soyunma odası tezahüratlarla inledi. Teknik Direktör Vitor Pereira ve yöneticiler oyuncuları kutlarken sarı-lacivertli futbolcular Portekiz'de turu atlayacaklarını söyledi. Bruno Alves, "Gol yemeden kazanmak güzel. Yeter ki rövanşta da böyle oynayalım. Kazanma düşüncesiyle oraya gideceğiz ve turu alıp döneceğiz" sözlerini kullandı. Caner Erkin, “Bizim için çok iyi oldu. Elimizden geleni yaptık. Daha farklı da olabilirdi. Özeleştiri yapmak gerekirse istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama iyi bir skor aldık. Bu avantajı rövanşta da kullanacağız” derken genç Ozan Tufan, "Bizi oldukça yordular. Mehmet ağabey güzel bir gol attı. Tebrik ediyorum kendisini. Güzel bir takım oyunu oynadık. İyi bir avantaj yakaladık. Oraya gidip Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip tur atlayacağız” açıklamasında bulundu. 
Böyle maçlarda sabır gerekiyor
Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bekte görev yapan Şener, "Böyle maçlarda sabra ihtiyaç oluyor. Golü sonunda bulduk ve avantajı yakaladık. İnşallah ikinci maçta da gerekli skoru alıp, turu geçen biz olacağız" vurgusu yaparken Alper Potuk, "Çok zor bir maç oldu. Rakibin gücünün farkındaydık. Gol yemeden kazanmak önemliydi. 1-0, 2-0 avantajlı skor olacaktı bizim için. Güzel bir gol attık. İnşallah orada da aynı mücadeleyi sergileyip, adımızı bir üst tura yazdıracağız" sözlerini kullandı. Ön libero Josef de Souza ise, "Portekiz'de forma giydim daha önce ve tanıyorum Braga'yı. Biliyordum bizi zorlayacaklarını, öyle de oldu. Bloklarını kırmak için uğraştık, baskı yaptık ve çok iyi bir sonuç aldık. Orada bir gol bulursak 3 gol gerekecek onlara ve bu da hiç de kolay bir şey değil onlar için" değerlendirmesi yaptı. 

Bu tur bizim

Avrupa’nın patronu
Fenerbahçeli taraftarlar Braga maçında hazırladıkları koreografiyle görsel şova imza attı. Takımlar seremoniye çıktığında Okul Açık Tribünü'ndeki taraftarlar ellerindeki sarı-lacivert kartonları açtı. Daha sonra yukarıdan büyük pankart üzerinde kanarya figürü yapıldı. Altına da İngilizce olarak "The Boss of Europe" yani "Avrupa'nın patronu" pankartı açıldı. Aynı tribündeki taraftarlar maçın başlama düdüğüyle birlikte ise İstiklal Marşı'nı okudu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...