Aslan Korkmaz'a emanet

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Aslan Korkmaz'a emanet

SPOR Haberleri  / Sabah

Ligdeki 9 hafta ve Türkiye Kupası için G.Saray, hocasını belirledi. Bülent Korkmaz başarılı olursa gelecek sezon da devam edecek

Galatasaray yönetimi, önündeki 9 haftalık periyotta hocalık görevi için Bülent Korkmaz ile anlaştı. Korkmaz ile 15 aylık sözleşme yapacak olan sarıkırmızılı yöneticilerin, sözleşmeye bir 'toplantı' opsiyonu koydurduğu öğrenildi. Bu opsiyona göre sarı-kırmızılı yöneticiler, Mayıs ayı sonunda Bülent Korkmaz ile masaya oturarak bir durum değerlendirmesi yapacak. Bülent Korkmaz'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması ve kalan haftalarda da iyi bir performans sergilemesi halinde yeni sezonda da devam edeceği ancak istenilen başarı gelmezse Mayıs ayı sonunda tarafların sözleşmeyi bedelsiz olarak karşılıklı feshedebileceği belirtildi. Bülent Korkmaz'ın derbi hazırlıkları için yarın takımın başında ilk antrenmana çıkması bekleniyor. 

 7 YIL ÖNCE 13 MAÇ...
 1979 yılında altyapısına adım attığı Galatasaray'da futbolu bıraktığı 2005 yılına dek aralıksız oynayan ve 102 kez A Milli Takım forması giyen Bülent Korkmaz, Şubat 2009'da sarı-kırmızılılarda teknik direktörlüğe getirilmiş ve 13 maç görev yapıp istifa etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...