Mersin'de gol çıkmadı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mersin'de gol çıkmadı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor golsüz berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor golsüz berabere kaldı. 8. dakikada Mersin ekibi gole çok yaklaştı. Murat Ceylan ile yaptığı verkaçın ardından hızla ceza sahasına giren Nakoulma, Gouano'dan sıyrılarak vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak, az farkla yandan auta gitti. 13. dakikada ev sahibi ekip yine gole yaklaştı. Serkan Balcı'nın kale sahasına ortasında boşta kalan topa Nakoulma'nın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Karcemarskas'tan sekti. Pozisyonun devamında topu önüne alan Tita, müsait pozisyonda kötü bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı dışarıya gönderdi.

29. dakikada Murat Ceylan'ın kale sahasına ortasında, Welliton'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarıya gitti. 

51. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında Tita'nın ara pasına hareketlenen Welliton, kalenin sağ çaprazından topa sert vurdu. Meşin yuvarlak uzak direğin yakınından dışarıya çıktı.

67. dakikada ev sahibi ekip gole bir kez daha yaklaştı. Gökçek Vederson'un köşe vuruşundan ortasına iyi yükselen Welliton, topa kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Karcemarskas, iyi bir refleksle meşin yuvarlağı çizgi üzerinden ayağıyla oyun alanına çeldi. 

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...