Rıdvan Dilmen: Volkan kendi hatalarının farkında

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Volkan kendi hatalarının farkında

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim tarafından aday kadroya çağrılmayan Volkan Demirel hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye-İsveç maçında Volkan Demirel'in Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili konuştu.

KENDİ HATALARINDAN BAHSETTİ
Tecrübeli file bekçisinin EURO 2016'da kadroda olup olmayacağıyla ilgili kesin konuşmanın yanlış olduğunu vurgulayan Dilmen, "Volkan oynamayacak demek çok iddialı olur. Önümüzde çok zaman var. 9 tane lig maçı var. Hazırlık maçları var. Buraya Volkan Babacan'la geldik. Fatih hocayla paylaşma şansım olmadı ama Volkan'la konuştuğumda kendi hatalarından da bahsetti ve o maçta çok üzüldüğünü de söyledi" dedi.

VOLKAN'IN KADRODA OLMASINI İSTERİM
Fatih Terim'in oyuncular için bir ağabey olduğunu da belirten Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim'i sadece bir hoca değil, ağabey olarak da görmesi lazım. O günkü ortamda belki ben de aynı davranışta bulunurdum. Milli Takım oyuncusunun taraftarından küfür yemesi rahatsız edici olabilir. Sonucunun bu olacağını beklemiyordu belki. Volkan şu anda iştahlı. Volkan Demirel'in Volkan Babacan'la beraber milli takım kalesi için rekabetle kadroda olmasını isterim" diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...