Balazs Dzsudzsak, tepetakla düşüyor

Düzenleyen:
Balazs Dzsudzsak, tepetakla düşüyor

SPOR Haberleri

Bursaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Macar forvet beklentilerin çok uzağında kaldı

Bir dönem değerini 14 milyon avroya kadar çıkaran Bursaspor’un Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak, kariyerinde büyük düşüş yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova takımından transfer ettiği Dzsudzsak, beklentilerin altında kaldı. Yeşil-beyazlı formayla ligde çıktığı 22 maçta 3 gol, 5 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma şansı bulamadı. Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Macar futbolcu, Bursaspor'da kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. 

Satış listesinde
PSV Eindhoven formasıyla 2010-2011 sezonunda çıktığı 49 resmi maçta 23 gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve değerini 14 milyon avroya yükselten Dzsudzsak'a gelecek sezon "feda" projesi kapsamında 750 bin avro teklif edilecek. Eğer yıldız isim  bu rakamı kabul etmezse Bursaspor yönetimi Macar futbolcuyu satış listesine koyacak. Dzsudzsak'ın transferi için Dinamo Moskova'ya 1 milyon 600 bin avro ödeyen Bursaspor, 29 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 1 milyon 600 bin avro garanti ücret ödemesi yapıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...