Ronaldinho teklifine anında ret!

Düzenleyen:
Ronaldinho teklifine anında ret!

SPOR Haberleri

Menacerlere kapılarını neredeyse tamamen kapatan ve geniş bir scout ekibiyle çalışan Trabzonspor’a, boşa çıkan Sambacı önerildi. Ancak yönetim, şartları bile konuşmadan, teşekkür ederek teklifi geri çevirdi.

Trabzonspor Yönetimi, yeni sezon öncesinde farklı bir transfer politikası izleme kararı almıştı. Bu paralelde Başkan Muharrem Usta’nın geniş yetkiler tanıdığı yöneticiler, profesyonellerle beraber bir scout (izleme-araştırma) birimi kurmuştu. 12 kişiden oluşan bu ekip, Süper Lig, PTT 1. Lig, alt ve bölgesel ligler ve yabancı ligler olmak üzere geniş bir alana yayıldı. Bu adımla ilgili olarak Usta’nın, “Artık menacerlerin önerdiği oyunculara hapsolmuş bir Trabzonspor olmayacak. Bize bundan sonra menacerler değil, çalıştığımız profesyonel isimler futbolcu önerecek” çıkışı da kapıların menajerlere büyük ölçüde kapanması olarak kabul edilmişti.

HEP KONUŞULDU AMA...
Tam da bu süreçte yerli ve yabancı ortaklı bazı menajerler, Trabzonspor’un kapısını çaldı. Teklif edilen isim, hayli uzun süredir çeşitli ölçekteki Türk takımlarıyla anılmasına rağmen statlarımıza ayak basmayan Ronaldinho’ydu. Boşa çıkan ve bonservisi elinde olan Sambacı’nın Bordo-Mavililer’e önerildiği ortaya çıktı. Ancak Karadeniz temsilcisinin yetkili isimleri bu teklifi teşekkür ederek geri çevirdi. (Kaynak: Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...