Gomez'den 'biz' vurgusu

Gomez'den 'biz' vurgusu

SPOR Haberleri

Attığı gollerle Beşiktaş’ı zirveye taşıyan Mario Gomez, “Şu anda sadece lig yarışını düşünüyorum. Başarıda tüm takımın emeği var. Sadece beni değil, arkadaşlarımı da yazsınlar. Onlarla konuşsunlar. Tek başıma ön planda olmak istemiyorum” dedi

Bu sezon ligde attığı 22 golle Beşiktaş'ı adeta tek başına sırtlayan Mario Gomez, yakalanan başarının sadece kendisine mal edilmesini istemiyor. Avrupa'nın önde gelen basın kuruluşları Kicker, ZDF, Corriere dello Sport ve Türkiye'den birçok gazete, Alman futbolcu ile röportaj yapabilmek için kulübe resmi talepte bulundu. Kulüp yetkilileri de bu teklifleri Gomez'e iletti. Ancak sadece şampiyonluğu düşündüğünü söyleyen yıldız oyuncunun, "Röportaj isteyenlere teşekkürlerimi iletin. Şu anda sadece şampiyonluğu düşünüyorum. Herkes beni konuşuyor. Ancak başarıda tüm takımın emeği var. Arkadaşlarımla röportaj yapsınlar, onları konuşsunlar. Sadece beni ön plana çıkarmalarını istemiyorum" dediği bildirildi.

'21 NİSAN' MADDESİNE ERTELEME
 Bu arada çarşamba günü için izin alan Gomez'in özel işleri için Almanya'ya gideceği öğrenildi. Ayrıca sözleşmesinde '21 Nisan 2016'ya kadar gelecek sezon ile ilgili nihai kararını bildirmesi gerekiyor' şeklinde madde bulunan Alman golcünün konsantrasyonunu bozmak istemeyen yönetimin, konu ile ilgili görüşmeyi ertelediği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...