Riekerink: Avrupa imkânsız değil

Düzenleyen:
Riekerink: Avrupa imkânsız değil

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Johannes Riekerink 1-1 biten Bursaspor maçından sonra aptığı açıklamada Avrupa hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

"Bursaspor maçını kazanıp rakiplere baskı yapmak istiyorduk ama olmadı" diyen Hollandalı,  "Hedefimiz belli o yolda ilerliyoruz. Avrupa vizesini alma ihtimalimiz var. Bu imkansız değil" dedi. Maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ancak bunları değerlendiremediklerini ifade eden Riekerink, "İkinci yarı daha iyi oynadık. Pozisyona girip golü atamayınca sonuca katlanıyorsunuz" diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, basın mensuplarının Yasin'in performansı hakkındaki sorusuna, “Sadece Yasin değil, takım olarak iyi oynamadık. İkinci yarı Yasin çok pozisyona girdi. Onu değiştirseydik bu şansları bulamayacaktık” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...