Pereira Lig'de yaşadıkalrı sıkıntıları Avrupa'ya bağladı

Düzenleyen:
Pereira Lig'de yaşadıkalrı sıkıntıları Avrupa'ya bağladı

SPOR Haberleri

Avrupa’dan hakem oyunlarıyla elenmenin takımın kimyasını bozduğunu söyleyen Portekizli, “Dengelerimiz alt üst oldu. Ancak hedefimiz değişmedi. İki kupayı da istiyoruz” dedi

M.EMİN ULUÇ 

Son 3 haftada aldığı seri galibiyetler ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle şampiyonluk umudunu tazeleyen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira’dan itiraf geldi. Yeni bir takım olmalarına rağmen çok iyi performans sergilediklerini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, “Türkiye’nin en iyi takımı biziz. Bunu 3 kulvarda en uzun süre mücadele etmeyi başaran tek takım olmayı başararak gösterdik. İstatistikler de beni doğruluyor. Ancak deplasmanda oynadığımız Braga maçı takımın psikolojisini bozdu ve bunun lige yansımasına engel olamadık” dedi. Avrupa’da yaşadıkları hakem katliamının etkilerini üzerlerinden atamadıkları için lige konsantre olmakta zorlandıklarını vurgulayan Pereira, “Bu şekilde elenmek bizi alt üst etti. Ama yine de hedeflerimizin peşindeyiz” diye konuştu.
Çifte zafer iddiası
Şampiyonluk inancını bir an olsun dahi kaybetmediğini dile getiren Vitor Pereira, “Futbol bir hatalar oyunudur. Biz bu yöndeki kotamızı doldurduk, sıra Beşiktaş’ta. Önümüzde 3 maç var ve ben onların puan kaybedeceğinden adım gibi eminim” dedi. Türkiye Kupası’nı kaldıracaklarını da iddia eden Pereira, “Konya gibi güçlü bir takım karşısında çok önemli bir avantaj elde ettik. Bugün de kazanarak finale yükseleceğiz. Karşımıza kim çıkarsa çıksın o kupayı kaldıracağız. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz” ifadesini kullandı. Sahaya yedekleri sürmeyi planlayan tecrübeli teknik adam, “Sahaya kim çıkarsa çıksın üzerindeki formanın hakkını verecektir. Bizim takımımızda yedek-as diye bir kavram yok. Hedeflerimiz belli ve tüm oyuncularım bu doğrultuda gerekeni yapacak kaliteye sahip. İki kupa da bizim olacak” iddiasında bulundu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...