Alta sıraların en kritik karşılaşmasında puanlar paylaşıldı

Düzenleyen:
Alta sıraların en kritik karşılaşmasında puanlar paylaşıldı

SPOR Haberleri

G.Antep Elyasa ile öne geçti. Eskişehir Nadir’in penaltı golüyle skoru dengeledi. 90+5’te Emre Nefiz penaltıyı kaçırınca kırmızı-siyahlılar nefes alma şansını tepti, ligin dibi kaynamaya devam etti.

Kazım UZUNÖZ- Gaziantep (İHA)

Süper Lig'de haftanın en kiritik karşılaşmalarından biri olan G.Antepspor ile Eskişehirspor'un kapışmasında puanlar paylaşıldı: 1-1. Ev sahibi ekip maça çok hızlı başladı. Muhammed'in 7. dakikada sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda altıpasın üzerinde topa çok iyi yükselen Elyasa, sert bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı: 1-0. G.Antepspor golden sonra ataklarını sürdürdü. Elyasa'nın 23'te ceza sahası içine yaptığı ortada penaltı noktasında Habibou'nun kafa şutu az farkla auta çıktı. Bir kaç dakika sonra  Abuda'nın savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Habibou, ceza sahası içine girerek yaptığı sert vuruşta kaleci Boffin'i geçemedi. Belçikalı kaleci 33'te Muhammed'in ceza sahası dışından sert vuruşunu da kurtardı. Soyunma odasına ev sahibi ekibin üstünlüğüyle girildi. 

Nadir penaltıyla eşitledi

Mutlak gole ihtiyacı olan Eskişehirspor ikinci yarıda eşitlik sayısını bulmakta gecikmedi. Nadir Çiftçi 52. dakikada ceza sahası köşesinde Chibuike'nin müdahalesi ile yerde kalınca Cüneyt Çakır tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Topun başına da  geçen Nadir Çiftçi, kaleci Karcemarskas ile topu farklı köşelere göndererek skoru eşitledi: 1-1.Golün ardından Eskişehirspor'un hızı kesildi. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Samet Aybaba'nın öğrencileri daha çok skoru korumak için çabaladı. G.Antespor ise rakibine göre daha baskılı oynuyordu. Son dakikada Habibou ceza sahası içerisinde Emre Güngör'ün müdahalesi ile yerde kalınca Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Nefiz, 2 hafta önce kadro dışı bırakılıp affedilen kaleci Boffin'i geçemedi ve heyecan dolu mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından G.Antepspor maç fazlasıyla Kayserispor'un bir basamak üstüne çıktı. Eskişehirspor ise bugün Akhisar ile karşılaşacak olan Kayserispor ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...