Galatasaray, Barcelona'nın yıldızına teklif götürdü

Düzenleyen:
Galatasaray, Barcelona'nın yıldızına teklif götürdü

SPOR Haberleri

Galatasaray, bonservisi Barcelona'da bulunan, Real Betis'te kiralık olarak forma giyen sol bek oyuncusu Martin Montoya için Katalan ekibine transfer teklifi götürdü.

Bu sezon başarısız sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, transferde işe savunmadan başlayacak.

Ligde tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray, La Liga'nın ikinci yarısında Real Betis'te kiralık olarak forma giyen Martin Montoya'ya kanca attı. Hem sağ bekte hem de sol bekte başarıyla oynayabilen ve bonservisi Barcelona'da olan ispanyol futbolcu için ilk teklif yapıldı.

Galatasaray, Barcelona'nın yıldızına teklif götürdü

2.5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Sabri'nin gidecek olması, Linnes'in de yetersiz kalışı Galatasaray'ı bu transferi bitirmeye itiyor. Galatasaray yönetiminin, Barça'ya 2.5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu ve cevap beklediği öğrenildi. 25 yaşındaki Montoya'nın satışa onayının çıkmaması halinde sarı-kırmızılılar, 1 yıllık kiralık teklifini sunacak. Barcelona'nın geniş kadrosunda yer bulamamasına kesin gözüyle bakılan İspanyol futbolcunun Galatasaray formasına yakın olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...