THY’den EURO 2016’ya özel kampanya

THY’den EURO 2016’ya özel kampanya

SPOR Haberleri

UEFA Euro 2016'nın resmi havayolu ortağı olan Türk Hava Yolları (THY), 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva öncesinde "Avrupa'nın En İyisiyle Tanışın" kampanyasını dün tanıttı.

Bu kapsamda televizyon reklamları, özel olarak giydirilmiş uçak, hediye bilet ve kampanyaya özel hazırlanmış bir mikro site yer alıyor. Turnuva süresince devam edecek kampanyayla THY'nin belirli uçuşlarında maçlar canlı olarak izlenecek. Turnuvaya ev sahipliği yapan Paris, Marsilya, Lyon ve Nice şehirlerinde THY aktivasyon bölgeleri yer alacak. Paris'in en işlek caddesi Champs Elysses başta olmak üzere, şehrin önemli noktalarında tanıtım çalışmaları yapılacak.

BEDAVA BİLET İMKÂNI
 Kampanya, özel olarak hazırlanan MeetEuropesBest.com mikro web sitesi üzerinden hayata geçiriliyor. Sitede kullanıcıların #EuropesBest etiketiyle sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara yer verilecek. Takımlarına desteği bu etiketle paylaşan taraftarlar, bir arkadaşlarıyla birlikte UEFA Euro 2016 karşılaşmalarını yerinde izlemek için uçak, maç ve konaklama imkânına sahip olacak. THY Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Kampanyamızı futbolseverlere özel olarak tasarladık" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...