Kılıç: A Milli Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıç: A Milli Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz

SPOR Haberleri  / AA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, EURO 2016 D Grubu'nda yer alan Türk Milli Takımı'na ilişkin "A Milli Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fransa'da yarın başlayacak ve 10 Temmuz'daki final maçıyla sona erecek EURO 2016 hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim liderliğindeki milli takımın, Türkiye'nin zor günlerden geçtiği bir dönemde Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılarak Türk halkına mutluluk yaşattığını söyleyen Kılıç, "Öncelikle milletçe bize bu mutluluğu yaşatan başta tüm futbolcularımızı, teknik kadromuzu, yöneticilerimizi tebrik ediyor ve onlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlıların öncelikli hedefinin gruptan çıkmak olduğunu söyleyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Gruptan çıktıktan sonra millilerimizin finale kadar gideceğine yürekten inanıyorum. A Milli Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Başta Fatih Hoca olmak üzere futbolcularımız da buna inanıyor. Hedefimiz tabii ki finale çıkmak. Gerçekten bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Ben de efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenaze törenine katıldıktan sonra Fransa'ya giderek milli takımımızın kampını ziyaret edip onlarla beraber olacağım ve Pazar günü oynanacak Hırvatistan maçını izleyeceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...