Gönül şifreleri

Düzenleyen:
Gönül şifreleri

SPOR Haberleri

Beşiktaş’la görüşmeler başladı, Aziz Yıldırım tavır aldı. Paraya gelene kadar işin tadı zaten kaçmıştı. Son olarak para pazarlığı ile “itibarsızlaştırma” yaşandı

Taraftara sorsak “Türkiye’nin en iyi sağ beki kim?” Yüzde 90 üzerinde “Gökhan Gönül” der… Teknik adamlara sorsak “Takımınızda sağ bekte kimi istersiniz?” Yüzde 90 üzerinde “Gökhan Gönül” der. Ve o Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile ipleri kopardı, Beşiktaş’la anlaşma sağladı… Hatta imzalar bile atıldı. Gökhan Gönül’ün ayrılık sürecinde görünen yüzün bir de görünmeyer gerçekleri vardı. İşte Gönül konusunda yaşanan gelişmeler…
∂ Menajeri Ahmet Bulut, 31 Mayıs’ta mukavelesi sona erecek olan oyuncu için ocak ayından sonra görüşmelere başladı. Ki onlardan birisi ve en güçlüsü Beşiktaş Kulübü’ydü.
∂ Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, menajer Ahmet Bulut’un Gönül’ü Beşiktaş’a götürmek istediğini duydu, görüşmeler yapıldığı kulağına gitti çok sinirlendi.
∂ Ki bu duyum sonrasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sözleşmenin bitmesine yaklaşık 1 ay kala “Transfer görüşmesine menajerini getirme” diyerek resti çekti.
∂ Gökhan Gönül’ün gönlü Fenerbahçe’den kopmaya el vermiyordu ve öncelik tabii ki yıllarını verdiği sarı-lacivertli kulüpte devam etmekti. Ancak menajer tavrı can sıktı.
∂ Başkanın yaklaşımı sonrası Beşiktaş ihtimali çok ama çok güçlendi. Zaten Beşiktaş şampiyonluğu ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması transfer sürecini hızlandırdı.
∂ Adımlarını sağlam atmak ve risk almak istemeyen Beşiktaş Kulübü, Gökhan Gönül ile menajeri Ahmet Bulut’la işi resmiyete döktü ve ön protokol imzalattı.
∂ Hatta yapılan anlaşmaya, Beşiktaş’a transfer olmaması halinde siyah-beyazlı kulübe 5 milyon avro tazminat öder maddesinin bile eklendiği yazıldı, çizildi.
∂ Başkan Aziz Yıldırım ön protokol yapılmasına da çok kızdı ve Gökhan Gönül için “9 sezonda 2 şampiyonluğu var” sözüyle Gönül’ü sildiğinin mesajlarını verdi.
∂ Fenerbahçe cephesi maç başı ücretleriyle birlikte 2 milyon avro’nun üzerinde kazanan Gökhan Gönül’e aynı yıllık ücreti önerdi ve yaşı nedeniyle 2 yılda diretti.
∂ Fener cepnesinden Gönül ‘ün 2 milyon 750 bin avro istediği, maç başılarla rakamın 3.5 milyon avro’ları bulduğu ve bu paraya başka oyuncular alınabileceği söylendi.
∂ Gönül, önceliği Fenerbahçe’ye vermesine rağmen Yıldırım’ın tavırlarından ve açıklamalarından rahatsız oldu, kendisine yönelik sözleri hak etmediğini düşündü.
∂ Tüm bu yaşananların ardından Gönül Fenerbahçe defterini kapattı. Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Gökhan Gönül için “Paracı” imasında bulundu…
∂ Yönetici Ekşioğlu’nun ithamı karşısında ise Gökhan Gönül, paracı olmadığını Fenerbahçe’den ayrılığının sebebinin şansına yönelik tavırlar olduğunu özellikle vurguladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...