Fikret Orman'dan flaş Kamil Glik kararı

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan flaş Kamil Glik kararı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fiket Orman, Polonyalı defans oyuncusu Kamil Glik'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Biz şampiyon takımız. Oturmuş ve dengeleri kurmuş bir kadromuz var. Dikkatli olacağız. Çok oyuncuya ihtiyacımız yok. Atiba başta olmak üzere başarıda pay sahibi olan oyuncularımızı göndermek gibi bir niyetimiz yok." dedi. Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Orman, Kamil Glik transferinden vazgeçtiklerini Gökhan Gönül'den ise haber beklediklerini açıkladı.

'Glik'ten vazgeçtik'
Savunmaya yapacakları takviyeler hakkında konuşan Orman, "Marcelo ile yeniden anlaştık. Kaliteli ve hızlı bir stoper daha istiyoruz. Kamil Glik bu özelliklere sahip. Ama bonservisi için istenen 8 milyon avro nedeniyle ondan vazgeçtik. Serdar Aziz ve N'koulou da listemizde. Şenol Güneş, Serdar konusunda daha istekli. Görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'dan flaş Kamil Glik kararı

Gökhan Gönül'den haber bekliyoruz'
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaşıp anlaşmadığına da açıklık getiren Orman, "Daha önce de söyledim. Gökhan Gönül'ü takımımızda görmek isterim. Fenerbahçe'nin ona ne önerdiğini bilmiyorum. Ama gazetelerde çıkan rakamlar doğruysa biz daha azını önerdik. Karar tabii kendisinin. isterse gelir imzayı atar." dedi.

Fikret Orman'dan flaş Kamil Glik kararı

Fenerbahçe Gökhan Gönül için ne teklif etmişti?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki günlerde yapılan Genel Kurul'da Gökhan Gönül için yaptıkları teklifi açıklamıştı. İşte Aziz Yıldırım'ın o sözleri;

Gökhan Gönül ne alıyor? 1 milyon yedi yüz bin euro artı maç başı 20 bin euro. Toplamı 2,5 milyon euro etti mi?... Biz ona ne teklif ettik. 1 milyon yedi yüz bin euroyu 2 milyon yapalım dedik. Üçyüz bin euro arttırdık. Maç başı aynı kalsın. Yani 2,8 milyon net verdik. O ne istedi? 2,750 milyon net, artı 800 bin de maç başı... Yani 3,5 milyon ediyor. Ben 3,5 milyona adam bulamaz mıyım yani?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...