Serdar Aziz Kartal’a doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Serdar Aziz Kartal’a doğru

SPOR Haberleri  / Sabah

Şenol Güneş’in ısrarla istediği Bursasporlu stoper için G.Saray’la rekabet halinde olan Beşiktaş’ın bu transferde önemli mesafe kat ettiği öğrenildi

Beşiktaş ile Galatasaray'ın Serdar Aziz derbisinde siyah-beyazlılar bir adım önde. Teknik Direktör Şenol Güneş'in Bursaspor'dan talebesi olan tecrübeli stoper için ısrarcı tavrı nedeniyle bu transfere ağırlık veren Fikret Orman ve ekibinin, yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Serdar'a karşılık 4.5 milyon Euro'ya kadar çıktığı ve bu paranın yanında futbolcu takası önerdiği de gelen haberler arasında.

ÜÇ ADAY DAHA VAR
İki kulüp arasındaki pazarlıkların hafta içinde sona ermesi ve Serdar'ın kendisini siyahbeyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Çifte stoper transferi yapmayı planlayan Beşiktaş, Serdar Aziz'in yanı sıra Kamil Glik, Gustavo Gomez ve Arturo Mina için de girişimlerini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...