HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Resmen açıklandı...Muslera ayrılıyor mu?

Düzenleyen: /
Resmen açıklandı...Muslera ayrılıyor mu?
Fernando Muslera, Daniel Fonseca, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca'dan transfer açıklaması geldi.

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera'nın adı Meksika ekibi Tigres ile anılmaya başlarken konu hakkında menajerinden açıklama geldi.

Tigres'in idarecilerinin Muslera ve eşiyle Mexico City'de bir araya geldiği, Uruguaylı yıldızın "İsteklerim karşılanırsa Tigres'te oynarım" diyerek, bu teklife yeşil ışık yaktığı iddia edilmişti.

"MUSLERA TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fernando Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, şu ana kadar bir Meksika kulübünden teklif almadıklarını söyledi.

Muslera'nın Galatasaray'da mutlu olduğunu ve sarı-kırmızılılardan ayrılmak gibi bir planı olmadığını belirten Fonseca, "Muslera'nın Türkiye'den ayrılmak istediğini sanmıyorum. Şu anda Galatasaray'da çok mutlu... Bayrak adam, takımın idolü" dedi.

"GALATASARAY, MUSLERA'YI BIRAKMAZ"

Sarı-kırmızılıların yaşadığı finansal krizden dolayı Muslera'yı samaya sıcak baktığı iddialarını da yalanlayan Fonseca, "Galatasaray, Muslera'yı satmak istemiyor. Bu konuda bize gelen bir şey yok. Ülke basınında çıkan haberler..." sözlerini kullandı. Fonseca son olarak River Plate'nin Muslera ilgisi hakkında, "Böyle bir transfer imkansız gibi" açıklamasını yaptı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Serdar Aziz'in imza töreninde Fernando Muslera'yı satmayacaklarını kaydetmişti.

5 yıldır Galatasaray'da oynayan 30 yaşındaki Néstor Fernando Muslera Micol'ün sarı-kırmızılılarla 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...