Emre Mor: Çek maçını unutamam

Düzenleyen:
Emre Mor: Çek maçını unutamam

SPOR Haberleri

Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor kamp dönüşünde Danimarka televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Milli Takım tecrübesini 'heyecan verici' olarak nitelendiren Emre, "Çek maçı belki de kariyerimin en önemli anıydı. Yaptığım asist sonrası inanılmaz bir mutluluk hissettim. Golü erken bulmamız stattaki taraftarımızı da coşturdu. Atmosferi anlamanız için statta olmanız gerekiyor. Taraftar adeta çıldırdı. Saha içinde birbirimizi duyamıyorduk. Benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir akşamdı. O maçı kesinlikle özleyeceğim" dedi. 
Seçilmeyi beklemiyordum
Emre Mor, Milli Takım kadrosuna seçildiğinde şampiyona kadrosuna dahil edilmeyi beklemediğini söylerken; "Aslında Milli Takım'a gelirken ilk hedefim hazırlık maçlarında süre alabilmekti. Sonrasında Milli Takım'da neler olacağını görebileceğimi düşünmüştüm. O maçlarda iyi oynadım. Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınmayı beklemiyordum. Şimdi sıradaki hedefim Milli Takım'da olabildiğince fazla süre alabilmek. Milli Takım'da herkes beni küçük kardeşi gibi ağırladı. Hepsiyle çok iyi ilişkiler kurdum" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...