Efsane isim Galatasaray'a dönüyor

Düzenleyen:
Efsane isim Galatasaray'a dönüyor

SPOR Haberleri

Teknik direktörlüğe Hollandalı Jan Olde Riekerink ile devam kararı alan Galatasaray'ın, yardımcı antrenör olarak da efsane oyuncusu Ayhan Akman'ı getireceği açıklandı.

Jan Olde Riekerink'le devam etme alternatifini değerlendiren Galatasaray yönetimi bu durum gerçekleşirse yardımcı antrenörlüğe getirecek. Sarı-kırmızılılar uzun yıllar formasını giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman'ı yardımcı teknik direktör olarak göreve getirme kararı aldı. Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ üyesi Alp Yalman ile A takımdan sorumlu isim olan Levent Nazifoğlu dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ayhan Akman'la bir araya gelerek teklifte bulundular. Skorer'in haberine göre Akman'ın yardımcı antrenörlük teklifini kabul ettiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılılarda Ayhan Akman'ın yardımcı antrenör olmayı kabul etmesiyle beraber geçen sezon teknik kadroda bulunan Orhan Atik'in geleceği merak konusu oldu. Ancak Yalman ve diğer yöneticilerin kesinlikle Orhan Atik'le devam edecekleri bildirildi. Riekerink'in teknik direktör olması halinde yanında yardımcı olarak Ayhan Akman ve Orhan Atik ikilisi yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...